Over Peggy

In het hart van Amsterdam-West staat galerie Cultural Speech, in 2011 opgericht door Peggy Wessels. Met passie brengt ze hier out-of-the-box hedendaagse kunst, gevoed door de bijzondere weg die haar naar de kunstwereld leidde. Peggy heeft een achtergrond in Social Work en werkt als spirituele Mental Coach en ervaringsdeskundige.

Art is Therapy

Diverse thema’s kan Peggy belichten vanuit de underdogpositie dankzij het empathisch vermogen dat zij uit haar eigen ervaring heeft meegenomen. Het bespreekbaar maken van complexe of gevoelige onderwerpen is bedoeld om mensen te ontzien van pijn, verdriet, teleurstelling en angst. Empowerment is voor eenieder die wel eens worstelt met deze emoties en ervoor open staat in de dynamiek van een groep te leren van elkaar.

De galerie staat in het teken van meer diepgang, het overwinnen van barrières en leven zonder zorgen.

Wenst u meer diepgang in je leven? Bent u op zoek naar het geven van betekenis aan je leven? Zullen wij samen een denkbeeldige berg bewandelen?

Laten we zingen, dansen en sparren over levensvragen waardoor je jouw eigen mogelijkheden (her)ontdekt. Kwetsbaarheid is geen tekortkoming maar een weg naar je authentieke zelf.

Zingeving, holisme en kunst komen samen in ons prachtige Art is Therapy aanbod.

Bezoek onze website voor meer informatie: PeggyMentalCoaching.nl.