Tentoonstelling – Exhibition

At the moment/ op het moment. Hebben wij expositie van de Art as Therapy sessie vanuit Peggy Mental Coaching.

Kunst wordt bij ons ingezet om mensen te healen . Iedereen mag zijn eigen wens of doel nastreven. Niet is gek en niet is vreemd. Heb je een idee voor een kunst project laat het weten. The basement is waar je kunst project begint.

Mensen met een droom kunnen duelleren, experimenteren en exposeren. Zekere kunstenaars die ijdelheid en briljante hoog achten dagen wij uit in deze beperkte ruimte van de galerie te exposeren. Peggy bevraagd en zorgt dat je naast bestaande werk ook speciaal voor The basement werk maakt. Je weet kunst is niet alleen om een mooi gelaagd object te maken de kunst is ook om in contact te komen met het object wat het ook is. Abstract, realistisch, conceptueel, installatie, geluid, video, noem maar op. Kunst moet een boodschap vertolken of dit conformistisch of non conformistisch is maakt niet uit. Het contact dat de kunstenaar heeft met het werk is voor Peggy de uitdaging te duelleren en te experimenteren met bestaan en nieuw werk.

Er zijn verschillende kunstenaars in The basement geweest enkele waren wereld beroemd en enkele aan de start van hun carrière. Enkele hebben geëxposeerd en enkele zijn puur op bezoek geweest om de sfeer van galerie Cultural Speech te proeven. Galerie Cultural Speech is een plek van feest en healing zo benaderen wij alles de bezoeker of de kunstenaar dat maakt ons niet uit. Dus heb je niets met spiritualiteit bezoek ons niet of sta open voor experiment en nieuwigheid. U weet de nieuwsgierige mens bepaald koers.

Dus heb je een groot of klein project en wil het experiment aangaan bel of mail ons we leggen je graag de spelregels uit.

For a private viewing or exhibition possibilities email to: info@galerieculturalspeech.nl

Art work from Fillip Luzin specially made for experiment in The basement galerie Cultural Speech