Huidige tentoonstelling

Galerie Culutral Speech presenteert in samenwerking met opkomende kunstenaar Filipp Luzin de tentoonstelling: ‘Filipp Luzin @galerie Cultural Speech‘.

Luzin, Moskou (RU), 1997 toont een serie gouacheschilderijen die hij de afgelopen jaren heeft gemaakt. Zijn kleurrijke abstracte werken zijn poorten naar andere realiteiten. Hij studeerde af aan de Rietveld Academie in Amsterdam, met als afstudeerrichting Design and Applied Arts. Filipp’s werk verkent zowel fysiek als immaterieel en vice versa. Deze interactie kan een echt experiment worden genoemd. Wat is vandaag echt en wat niet?  

Galerie Cultural Speech gaat uitdagingen aan met kunstenaars en talenten die het experiment “begin en of einde” willen ervaren. In die hoedanigheid heeft Luzin speciaal voor deze tentoonstelling Site Specific Art gemaakt. Komt het zien!   

Tijdens de openingsuren van de show zal een samenwerkingsworkshop met Peggy Wessels over Art is Therapy plaatsvinden. Onder het genot van een hapje en drankje maken de bezoekers een ultieme belevenis mee. De tentoonstelling is elke vrijdag van 17.00-20.00 uur open voor publiek.

Periode: 4 december 2020 t/m 8 januari 2021